Hillenaar-optiek-artikel-brillen-voor-musikanten-afbeelding-hoofd-1

Een bril op sterkte speciaal voor musici

Het maken van muziek is uw lust en uw leven, maar het beperkte zicht op de muziekstandaard zit in de weg tijdens het lezen van de noten. Bij Hillenaar Optiek in Doesburg hebben wij de oplossing; een bril op sterkte speciaal voor u als musicus!

Het bestaan van de lees- en computerbril kennen we allemaal, maar wist u dat een bril ook speciaal afgestemd kan worden op de afstand van uw muziekstandaard? Door middel van een aanvullende correctie in een brillenglas, is het mogelijk om scherp te zien op iedere afstand. Afhankelijk van het instrument dat u bespeelt kunnen wij bij Hillenaar Optiek een oogmeting uitvoeren die ervoor zorgt dat uw bril perfect functioneert op de juiste afstand.

Advies op maat

Na de oogmeting en in combinatie met uw wensen, het instrument dat u bespeelt en de afstand waarop u scherp wilt zien tijdens het bespelen van uw instrument, maken de opticiens van Hillenaar Optiek een advies maat op. En dit advies gaat verder dan alleen de juiste sterkte en meest geschikte brillenglazen. Ook kijken wij samen met u naar een montuur dat voldoet aan alle eisen.

Benieuwd of een muziekbril iets voor u is? Kom langs in de winkel van Hillenaar Optiek en onze opticiens helpen u graag.

Hillenaar-optiek-artikel-brillen-voor-musikanten-afbeelding-naast-1

Lees meer over onze brillen


Top